Πολιτική Επιστροφών

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
 
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, ενημερώνοντας μας σχετικώς εντός 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος μεταφορικών επιστροφής των προϊόντων στην έδρα μας.
 
Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της επιχείρησής μας, δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής των προϊόντων, υπό την προϋπόθεση ότι θα μας ενημερώσετε σχετικώς ούτως ώστε να αποστείλουμε την αντίστοιχη εταιρεία μεταφοράς με την οποία συνεργάζεται η επιχείρησή μας, για να παραλάβει το προς επιστροφή προϊόν.
 
Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, έχετε υποχρέωση να συμπληρώσετε και να αποστείλετε το ειδικό Έντυπο Επιστροφής που θα βρείτε εδώ, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος, ή να αποστείλετε το συγκεκριμένο έντυπο και σε ηλεκτρονική μορφή πατώντας εδώ.
 
Εν συνεχεία, υποχρεούστε εντός 14 ημερών από την επιτυχημένη αποστολή του παραπάνω Εντύπου Επιστροφής στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση, να αποστείλετε και να μας παραδώσετε το/τα προϊόν/προϊόντα:
 
Α) Στην κατάσταση στην οποία το/τα έχετε παραλάβει.
Β) Επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις – καρτελάκια του προϊόντος.
Γ) Υποχρεούστε να επιστρέψετε και την ειδική συσκευασία με την οποία σας απεστάλη το/τα προϊόν/προϊόντα.
 
Επιπλέον, οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης, καθώς και αντίγραφο του Εντύπου Επιστροφής.
 
Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της επιχείρησής μας και διαπίστωσης από μέρους μας ότι εκπληρώθηκαν οι ως άνω υποχρεώσεις του καταναλωτή. Το δικαίωμα της υπαναχώρησης δεν ισχύει για τις περιπτώσεις που εξαιρούνται από την κείμενη νομοθεσία ή για προϊόντα που δεν είναι κατάλληλα προς επαναπώληση εφόσον έχουν αποσφραγιστεί ή χρησιμοποιηθεί.
 
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε, εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
 
Αφού παραλάβουμε το επιστραφέν προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε διάστημα 6-7 ημερών για τον τρόπο διεκπεραίωσης της επιστροφής του αντιτίμου.
 
Η επιχείρησή μας, θέλοντας να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, σας δίνει το δικαίωμα να υποβάλετε οποιοδήποτε παράπονό σας ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
 
Η επιχείρησή μας δύναται να παρέχει δικαίωμα αντικατάστασης. Σε περίπτωση που ο καταναλωτής θέλει να αλλάξει το εκάστοτε προϊόν υποχρεούται να προβεί σε υπαναχώρηση και επιστροφή του προϊόντος στην επιχείρησή μας κατά τα ανωτέρω.
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
 
Α) Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος (καρτελάκια), τα οποία δε θα πρέπει να έχουν αφαιρεθεί από το προϊόν.
 
Β) Το προϊόν που επιστρέφετε θα πρέπει να συνοδεύεται από αντίγραφο του συμπληρωμένου Εντύπου Επιστροφής που θα βρείτε εδώ (το οποίο ήδη θα μας έχετε αποστείλει στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση).
 
Γ) Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της επιχείρησής μας και διαπίστωσης από την τελευταία ότι εκπληρώθηκαν οι ως άνω υποχρεώσεις του καταναλωτή.
 
Δ) Η επιστροφή (αποστολή και παράδοση των προϊόντων στην επιχείρησή μας) πρέπει να λάβει χώρα, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία επιτυχημένης αποστολής στην ηλεκτρονική διεύθυνση της επιχείρησής μας, του ειδικού Εντύπου Επιστροφής, όπως ακριβώς ορίζεται παραπάνω.
 
  • Τα επιστρεφόμενα προϊόντα είναι στην δική σας ευθύνη μέχρι να τα παραλάβουμε στην έδρα μας.
  • Βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά και δεν μπορεί να υποστούν φθορά κατά την μεταφορά τους.
  • Επιστροφές που θα λάβουμε εκτός των όρων της πολιτικής μας δεν θα γίνονται δεκτές.
Σημείωση: Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά τα προϊόντα κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας στον χώρο σας, για την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και για το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.
 
Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο που πραγματοποιήσατε στο προϊόν που μας επεστράφη, η επιχείρησή μας οφείλει να επικοινωνήσει με εσάς για την επίλυση του ζητήματος.
 
Από τη στιγμή που το προϊόν φύγει από εσάς, η επιχείρησή μας το παραλαμβάνει εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.
 
Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλους τρόπους αποστολής, δεν μπορούμε να σας παρέχουμε καμία εγγύηση για τους χρόνους παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέφετε.
 
Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε η διεύθυνση αποστολής είναι:
 
Televita IKE
Αιμιλιανού Γρεβενών 1-3 / Σταυρούπολη 564 30
Τηλ: 2311 298 908 / E-mail: [email protected]